Μηχανογραφικές Εγκαταστάσεις σε
Δίκτυα ΗΥ – Servers – Workstations – Computers Rooms – Περιφερειακού εξοπλισμό

    Προφίλ Επιχείρησης AppCore Foukarakis

Προφίλ Επιχείρησης AppCore Foukarakis

Η AppCore Foukarakis δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής. Ιδρύθηκε το 1999 με έδρα της το Ηράκλειο Κρήτης. Με χρόνια εμπειρία Μηχανογραφικών Εγκαταστάσεων σε Δίκτυα ΗΥ – Servers – Workstations – Computers Rooms – περιφερειακού εξοπλισμού. Η μακρόχρονη πορεία της έχει αποτέλεσμα την εξειδίκευσης Εμπορικών – Λογιστικών Εφαρμογών.

Δίνοντας μέγιστη σημασία στην παρακολούθηση της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά και κυρίως στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών, διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία στις τεχνολογίες αιχμής και την εμπειρία από την υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής.

Οι πελάτες μας είναι Ελληνικές Επιχειρήσεις και προέρχονται από διάφορους κλάδους όπως Εμπορίας – Κατασκευής – Παραγωγής – Μεταποίησης  – Υπηρεσιών. Εκτιμούν σε εμάς την εξαίρετη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών, την αξιοπιστία ενός μακροχρόνιου συνεργάτη και την γρήγορη λύση οποιουδήποτε προβλήματος στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικής υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πελατών της διατηρεί την βέλτιστη απόδοση και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών πληροφορικής.

Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών λύσεων Εμπορικής – Λογιστικής – Επιχειρηματικότητας.

Όραμα μας

Να έχουμε αμείωτο πάθος για δημιουργία νέων μηχανογραφικών έργων, ποιότητα συνεργασίας και μεταφορά τεχνογνωσίας προς τους χρήστες..

Αποστολή μας

Να μετατρέπουμε τη γνώση μας σε αξία για όλους, παρέχοντας άριστες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών.

Κανόνας μας

Η Λειτουργικότητα και η τεχνική χρήσης αποτελούν τα δύο σημαντικό ρόλο σε οποιοδήποτε μηχανογραφικό έργο μας ανεξάρτητα από την φύση ή το είδος του.

Ποιότητα

Διαθέτοντας σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η AppCore είναι σε θέση να καλύψει κάθε μηχανογραφική ανάγκη των πελατών της.

Οι Άνθρωποι μας

Το προσωπικό μας αποτελείται από μηχανικούς λογισμικού με ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ και ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

20

χρόνια
εμπειρίας

100

εγκαταστάσεις
λογισμικού

23

πιστοποιήσεις
softone